تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و الهلال | جدال تازه‌وارد‌ها توافق مدافع پرسپولیس با تراکتور؟ قایدی: همه ایران خانواده من است پیام روحیه‌بخش طالب‌لو از آمریکا برای ایرانی‌ها گل زیبای مجتبی جباری به رسانه صهیونیستی اینترنشنال بادامکی: از روز‌های سخت عبور می‌کنیم | تا نابودی اسرائیل باید بجنگیم هادی عامل: وطن‌فروش همیشه منفور است | اسرائیل با نامردی زنان و کودکان را می‌کشد محرومیت ساپینتو بخشیده شد| یک پرواز تا بازگشت به استقلال خالدآبادی از استقلال جدا شد، شکوری می‌آید تعویق سوپرجام در دستور کار استقلال دیدگاه چهره‌های ورزش مشهد درباره جنگ و لزوم همدلی جامعه دربرابر دشمن تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و ویداد کازابلانکا | هالند، برنده خرید‌های تازه سیتیزن‌ها بر فراز تور؛ بلوغ نسل تازه والیبال در جنگ نیمار در لیگ ترکیه؟ منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران
سرخط خبرها

حقیقی دوباره به دروازه پرسپولیس نزدیک شد؟| جانشین لک از نساجی می‌آید!

  • کد خبر: ۱۰۵۰۷۷
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
حقیقی دوباره به دروازه پرسپولیس نزدیک شد؟| جانشین لک از نساجی می‌آید!
عملکرد جالب دروازه‌بان اسبق پرسپولیس این روزها بیشتر از همیشه بر سر زبان‌ها افتاده است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، در مرحله یک چهارم نهایی جام‌حذفی، تیم نساجی مازندران توانست با درخشش علیرضا حقیقی در طول بازی و همچنین مهار یک پنالتی، تیم استقلال را از پیش رو بردارد.

علیرضا حقیقی در سال ۱۳۸۵، در بازی پرسپولیس مقابل سایپا، پس از اخراج فرشید کریمی، برای اولین بار در یک بازی رسمی به میدان رفت و توانست پنالتی علی دایی، آقای گل آن روز‌های فوتبال جهان را مهار کند. از آن‌جا بود که نام علیرضا حقیقی بر سر زبان‌ها افتاد.

اما نکته منفی و قابل توجه درباره علیرضا حقیقی این است که او پیش از گرفتن پنالتی آمانوف، در کل فقط ۵ پنالتی دیگر را در طول دوران بازیگری خود مهار کرده است. در واقع او به جز مهار پنالتی دایی و عزیزبیگ آمانوف، مانع از گلزنی محمد همرنگ، مرتضی اسدی، آرمان اکوان و دارکو بیدوف از روی نقطه پنالتی شده است.

علیرضا حقیقی، زمانیکه در پرسپولیس دروازه‌بانی می‌کرد هیچوقت نتوانست مقابل استقلال دروازه تیمش را بسته نگه دارد، اما اکنون با حضور در تیم نساجی ۳۰۰ دقیقه است که از استقلال گل نخورده است. این بازیکن در هر ۳ مصاف مقابل استقلال بر اساس نمرات کارشناسان، بهترین بازیکن زمین شده است و نقش بسزایی در نتایج نساجی، حداقل مقابل تیم استقلال داشته باشد. او در این ۳ بازی با ثبت بیشترین میانگین مهار، نه تنها بالاتر از سطح متوسط خود، بلکه بالاتر از استاندارد‌های لیگ ظاهر شده است.

حقیقی در شرایطی چنین عملکردی را مقابل استقلال به جای گذاشته که هواداران پرسپولیس از وضعیت حامد لک در این فصل راضی بودند و نمایش سنگربان سابق این تیم مقابل رقیب دیرینه، بیش از پیش جلب توجه کرده است. از طرف دیگر دیدار حقیقی با رضا درویش مدیرعامل پرسپولیس در یک ضیافت افطاری باعث به راه افتادن شایعه بازگشت او به پرسپولیس شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->